Draagbare blusmiddelen - Onderhoud en controle.

Blussers dienen jaarlijks onderhouden en gecontroleerd te worden op veiligheid en inzetbaarheid volgens NEN 2559.

Voorneveld Brandbeveiliging is een REOB/NCP erkend bedrijf en is daarmee gekwalificeerd om het jaarlijks onderhoud en controle van blusmiddelen uit te voeren.

Doordat onze kwaliteit blusmiddelen hoog is, ,is het blusvermogen van onze blussers erg goed. Hierin zijn erg veel verschillen op de markt.

Door onze landelijke dekking zijn wij in staat uw blusmiddelen snel en op de juiste manier te controleren/onderhouden.
 
Periodiek (vijf-jaarlijks) onderhoud aan schuimblussers moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon comform de NEN 2559 en de hieronder omschreven instructies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de originele onderdelen. Onze monteurs zijn gemachtigd alle merken blussers te controleren / onderhouden.

Periodiek (tien-jaarlijks) onderhoud aan poederblusser moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon comform de NEN 2559 en de hieronder omschreven instructies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de originele onderdelen. Onze monteurs zijn gemachtigd alle merken blussers te controleren / onderhouden.

Periodiek (10-jaarlijks) onderhoud aan koolzuursneeuwblusser moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon comform de NEN 2559 en de hieronder omschreven instructies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de originele onderdelen. Onze monteurs zijn gemachtigd alle merken blussers te controleren / onderhouden.